Πόλεμος Σακοράφα – ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ σε κόμμα και κοινωνικές δομές

1
10

 

«Παράδοξο η κ. Σακοράφα να παριστάνει τον κήρυκα ηθικής και αγωνιστικότητας» αναφέρει σε ανακοίνωση – απάντηση στην Σοφία Σακοράφα, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Την κατηγορεί ότι εντάχθηκε στις γραμμές του κόμματος για επαγγελματική αποκατάσταση, πως δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στο κόμμα και σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ότι υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σακοράφα:

Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:

1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.

2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.

Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.

Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. H αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο της. Ο Τσίπρας τη χρησιμοποίησε για να γίνει πρωθυπουργός και τώρα τη φτύνει γιατί δε συμφωνεί με τις άθλιες προδοτικές και αντιαριστερές πολιτικές του. Κια μόνο που συμφώνησε για 100 χρόνια να διαχειρίζονται την περιουσία της χώρας οι ξένοι είναι προδότης και όσοι το ψήφισαν στη Βουλή προδότες της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here