Πόλεμος ανακοινώσεων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού πριν από ντέρμπι…

Πόλεμος Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έχει ξεσπάσει ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι. Οι Πειραιώτες εξέφρασαν ανησυχίες για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας, γεγονός που προκάλεσε τη σφοδρότατη αντίδραση των «πράσινων», οι οποίοι χαρακτήρισαν «εγκληματική οργάνωση» τη διοίκηση των αντιπάλων τους.

Ειδικότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε: «Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί δήθεν προβοκάτσιας ενόψει του αυριανού αγώνα μας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ανικανότητας των διοικούντων της να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τους καλούμε αν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές, οι οποίες δεν διαθέτουν καμία έστω και ένδειξη. Καλούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην κρίνει με βάση τις δικές της πρακτικές τη συμπεριφορά των άλλων. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον στελεχών του Ολυμπιακού για προβοκάτσια τους στη Λεωφόρο με την κατηγορία της πρόκλησης σε επεισόδια. Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις».

Η ανακοίνωση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Ολυμπιακό. «Είναι φανερή η προσπάθεια και η εμμονή του Αλαφούζου να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα του αυριανού αγώνα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε», ανέφεραν οι ερυθρόλευκοι,

 

 

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*