«Πόλεμος» ανακοινώσεων Μαξίμου – ΝΔ λόγω… Πρωταπριλιάς

0
6

 

 

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και κυβέρνηση με αφορμή την… γιορτή της Πρωταπριλιάς. Πρώτη έριξε το γάντι η ΝΔ που ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το γάντι σήκωσε αμέσως το Μαξίμου και κυβερνητικοί κύκλοι απάντησαν ανάλογα, για να δεχτούν την ανταπάντηση της Συγγρού.

«Καλό μήνα και χρόνια πολλά» ανέφερε σε tweet της η ΝΔ και επισυνάπτει μια φωτογραφία με τα «10 ψέματα του Αλέξη Τσίπρα που δεν ειπώθηκαν πρωταπριλιά».

Στο συγκεκριμένο σχόλιο κυβερνητικές πηγές απάντησαν «Δικαιολογείται λόγω ημέρας» και σημείωσαν ότι στη συζήτησή της με την οποία προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει χιούμορ, η ΝΔ δεν περιλαμβάνει τις λέξεις «διαπλοκή», «Siemens», «τιμολόγια», «εκβιαστές», «λίστες» και «Παπασταύρου. Τότε χάνει το χιούμορ της, μαζί με την ψυχραιμία της, αναφέρουν οι ίδιες πηγές τονίζοντας πως «σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αστεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για πολλές ακόμη Πρωταπριλιές».

«Το ποιον εμπιστεύεται ο λαός και από ποιον θεωρεί ότι έχει εξαπατηθεί, το έδειξε ξεκάθαρα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου», σχολιάζουν ειδικότερα οι κυβερνητικές πηγές και πρόσθεσαν:

«Η Νέα Δημοκρατία που μέχρι τότε πίεζε την κυβέρνηση να αποδεχτεί μια συμφωνία πολύ χειρότερη από αυτήν που σήμερα υλοποιείται, βγήκε σήμερα να παραστήσει τον ανέξοδο υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων».

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε το νέο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας: «Δεν ανταπαντάμε στους κύκλους του Μαξίμου, για να μην τους στεναχωρήσουμε ανήμερα της γιορτής τους!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here