«Πόλεμος» για το αν κλήθηκε ο Σ. Θεοδωράκης στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

0
3

 

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ποτάμι και Δημοκρατική Συμπαράταξη, οδηγεί σε πρόωρο διαζύγιο τα δύο κόμματα.

Αφορμή στάθηκε η Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και το αν κλήθηκε ή όχι ο επικεφαλής του Ποταμιού ως ομιλητής και γιατί δεν εμφανίστηκε, ενώ ήταν κεντρικός ομιλητής στο Συνέδριο της Δράσης.

«Φανταστικοί μικροπολιτικοί διάλογοι και διαρροές, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ πράγματι δεν κλήθηκε κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων» ανέφεραν διαρροές από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ενώ ήρθε η απάντηση λίγη ώρα αργότερα από το Ποτάμι: «Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την πραγματικότητα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη. Ή είναι στα μη απεσταλμένα των email τους. Ας ψάξουν. Καλό θα είναι πάντως, η ορμή όλων μας να μην εξαντλείται σε διαρροές, παραπολιτικά και γκρίνιες αλλά στον διάλογο για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here