Πολύδωρας υπέρ Παππά: Το νομοσχέδιο του «χτυπάει» τους «νταβατζήδες»

0
6

 

Υποστηρικτής του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας.

Σε ανακοίνωση του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ που έχει διατελέσει και κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου, επαναφέρει την αναφορά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, για «νταβατζήδες», όταν η κυβέρνησή του προωθούσε το νομοσχέδιο για τον «βασικό μέτοχο», και τονίζει πως «με το “νομοσχέδιο Παππά” τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των “νταβατζήδων”, όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής».

«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η «διαπλοκή» καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που «κοσμούν» κατ’ επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα», συμπλήρωσε ο Β. Πολύδωρας.

«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα «προσχήματα» δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της «διαπλοκής», απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι», καταλήγει ο κ. Πολύδωρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here