Πολυτελές ξενοδοχείο στο Λονδίνο θα xτίσει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

0
10

 

Στην ανέγερση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη συνοικία Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Την ανακοίνωση έκανε το Σάββατο, ενώ είχε συμμετάσχει σε ένα παρόμοιο εγχείρημα και στη Νέα Υόρκη.

Εφόσον οι οικοδομικές άδειες εκδοθούν, το ξενοδοχείο Wellington αναμένεται να περιλαμβάνει 83 δωμάτια όπως επίσης ένα σπα και δύο εστιατόρια, επισήμανε ο 72χρονος ηθοποιός σε ένα δελτίο τύπου.

«Το Λονδίνο είναι μία από τις πλέον συναρπαστικές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου. Είναι απόλυτα λογικό να κατασκευάσουμε ένα ξενοδοχείο που θα αντιπροσωπεύει όλα αυτά στην καρδιά της πόλης, στο Κόβεντ Γκάρντεν» πρόσθεσε ο ηθοποιός, που έχει βραβευτεί με το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου το 1981 για την ερμηνεία του στην ταινία Οργισμένο Είδωλο (Raging Bull).

Ο ηθοποιός θα συνεργαστεί με την εταιρεία ακινήτων Capco Properties και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις BD Hotels ώστε αυτό το ξενοδοχείο, για το οποίο δεν έχουν προς το παρόν εκδοθεί όλες οι απαραίτητες άδειες δόμησης από τις τοπικές αρχές, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here