Ποτάμι: Ανάπτυξη κόντρα στο DNA των κρατιστών της κυβέρνησης

0
9

 

«Η ψήφιση των μέτρων αφήνει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δίχως πολιτική» λέει Το Ποτάμι αναφερόμενο στην επιστολή παραίτησης της Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία έγραψε μεταξύ άλλων: «Εφαρμόζουμε μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής μας».

«Όλα όσα υποστήριζαν μέχρι σήμερα αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός. Οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα πληρώθηκαν με δεκάδες δισεκατομμύρια από τον ελληνικό λαό και με μόνιμη επιτροπεία της χώρας» τονίζει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι.

«Η κυβέρνηση στην απόλυτη μνημονιακή της μετάλλαξη βρίσκεται πλέον χωρίς πυξίδα. Το στοίχημα της χώρας είναι η ανάπτυξη, όμως στο DNA των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαραγμένη η εχθρικότητα για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. Πώς λοιπόν θα έρθει η ανάπτυξη; Πώς θα δημιουργηθούν δουλειές;» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος της Σεβαστουπόλεως.

Τέλος, το Ποτάμι αναφερόμενο στα μέτρα της κυβέρνησης λέει: «Από τη στιγμή που οι ίδιοι οι υπουργοί παραδέχονται ότι τα μέτρα είναι υφεσιακά, αυτό που χρειάζεται είναι ένα μεταρρυθμιστικό τσουνάμι που θα τα αλλάξει όλα. Ένα new deal που θα μας οδηγήσει σε μια νέα εποχή. Δυστυχώς όμως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτό δεν το έχουν. Είναι σαν να παίζουν σε ξένο γήπεδο» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here