Ποτάμι: Επανέρχεται ο κίνδυνος να επιβάλλουν στους Έλληνες βίζες και διαβατήρια

0
5

 

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα δημοσιεύματα που επικαλούνται κοινοτικές πηγές, αναφέρουν ότι η ΕΕ προειδοποίησε την Αθήνα πως θα βρεθεί αντιμέτωπη με αναστολή της Συνθήκης του Σέγκεν εάν δεν επανεξετάσει τον τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου όταν και θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής.

«Ο κίνδυνος να επιβάλουν στους Έλληνες τις βίζες και τα διαβατήρια επιστρέφει ξανά», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι βυθίζει          «σταθερά την κοινωνία στην απομόνωση και στη μοιρολατρία, ότι τίποτε δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

Το καλοκαίρι έπαιξαν με την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Μας κόστισε όσα και το νέο δάνειο.

Σήμερα παίζουν με την παραμονή της χώρας στη συνθήκη Σένγκεν. Δηλαδή σήμερα παίζουν με την παραμονή της χώρας στον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο. Ο κίνδυνος να επιβάλουν στους Έλληνες τις βίζες και τα διαβατήρια επιστρέφει ξανά.

Η ανικανότητα των ΣYΡΙΖΑΝΕΛ να πραγματοποιήσουν όσα οι ίδιοι συμφώνησαν και υπέγραψαν με τους εταίρους για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών φέρνει τη χώρα κοντά στην έξοδο από τη Συνθήκη, όπως σαφώς αναφέρεται στο σημερινό τελεσίγραφο από τους εταίρους.

Συμφωνούν, υπογράφουν και μετά είτε αδρανούν είτε κάνουν τα αντίθετα. Και βυθίζουν σταθερά την κοινωνία στην απομόνωση και στη μοιρολατρία, ότι τίποτε δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο.

Μια Κυβέρνηση που ενδιαφέρεται μόνο για τα πανηγύρια. Εγχώρια και με τα δικά της παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here