Ποτάμι: Για γέλια και για κλάματα το σχέδιο Βαρουφάκη για τη δραχμή

0
8

 

Διαβάζοντας το «σχέδιο Βαρουφάκη» για την επιστροφή στη δραχμή, δεν ξέρεις αν πρέπει να οργιστείς ή να γελάσεις, επισημαίνει μεταξύ άλλων το Ποτάμι, αναφερόμενο σε δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, «έπαιζε» τον μαύρο hacker, σχεδίαζε κλοπές ΑΦΜ, έστηνε δηλαδή το κράτος της δραχμής λέγοντας ψέματα στους πολίτες ότι αγωνιζόταν για μια συμφωνία με την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το Ποτάμι, ο Πρωθυπουργός πρέπει να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό αν όλα αυτά τα παρακρατικά είχαν την έγκρισή του και γιατί τα ανέχτηκε.

«Θυμίζουμε ότι όταν το Ποτάμι διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χάρη Θεοχάρη κατήγγειλε τους σχεδιασμούς Βαρουφάκη για τη δραχμή, είχε απειληθεί από τους κυβερνητικούς με παρέμβαση Εισαγγελέα» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με τα hacking του Βαρουφάκη από τη μια, τα ριφιρφί του Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο από την άλλη, αναρωτιέσαι αν έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες υπουργούς ή ερασιτέχνες σεναριογράφους αστυνομικών ταινιών, αναφέρει εν συνεχεία το Ποτάμι.

Με τέτοιες «προσωπικότητες» δεν είναι να απορεί κανείς πώς φθάσαμε εδώ. Μάλλον πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεν μας συνέβησαν χειρότερα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here