Ποτάμι: Η κυβέρνηση να σταματήσει να λειτουργεί ως εταιρεία real estate

0
6

 

Να μην λειτουργεί ως εταιρεία real estate καλεί την κυβέρνηση το Ποτάμι, αναφερόμενο στα μέτρα αποκλιμάκωσης της προσφυγικής κρίσης.

Απευθύνοντας έκκληση προς την κυβέρνηση να δει τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων αυτών, το Ποτάμι τονίζει σκωπτικά ότι «το όνειρό τους δεν είναι ένα δυάρι με επιδοτούμενο ενοίκιο κάπου στην Αθήνα για άγνωστο χρονικό διάστημα και με ζητούμενους τους λοιπούς πόρους επιβίωσης».

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν ξεκίνησαν για να βρεθούν όπου τους ρίξουν τα παζάρια μιας δήθεν αριστερής κυβέρνησης, η οποία στο δράμα τους τζιράρει τα «κόκκινα δάνεια»» προσθέτει χαρακτηριστικά.

Οι στρατιές των προσφύγων, τονίζει εν συνεχεία, χρειάζονται σχέδιο που θα λειτουργήσει και όχι μία ακόμη αόριστη προθεσμία. Χρειάζονται εξηγεί, να τους ακούσουμε και όχι να συνθλιβούν στα εσωτερικά παιχνίδια κάθε χώρας μέλους ή στις συμμαχίες πλούσιων με φτωχούς εντός ΕΕ.

«Οι πρόσφυγες, κυριε Τσίπρα, δεν είναι μνημόνιο που σκίζεται φραστικά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Είναι το πραγματικό όριο των λόγων με τα έργα μας» καταλήγει το Ποτάμι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here