Ποτάμι: O λαϊκισμός δεν θα φέρει επενδύσεις

0
8

 

Έπρεπε να διανύσει τον ωκεανό ο κ. Τσίπρας για να μάθουμε τελικά ότι το νέο μνημόνιο δεν είναι ούτε πραξικόπημα, ούτε προϊόν εκβιασμού, αλλά ότι “για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Το Ποτάμι επικρίνει έντονα τον κ. Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι παραμένει πιστός στην παλιά λαϊκίστικη συνταγή: «Λέγε σε όλους αυτό που θέλουν να ακούσουν».

«Έτσι στους Αμερικανούς είπε ότι για να έρθουν επενδύσεις “πρέπει να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις”. Που θα τις κάνουν ποιοι όμως; Οι υπουργοί του, που ομνύουν στον κρατισμό ή τα στελέχη του που απειλούσαν όσους έρθουν στην Ελλάδα ότι “θα χάσουν τα λεφτά τους»»;» σημειώνει το Ποτάμι και προσθέτει:

«Οι αοριστολογίες, η απουσία σχεδίου, η αδυναμία του να απαντήσει ακόμη και στα αβανταδόρικα ερωτήματα του Μπιλ Κλίντον – γεγονός που εξέπληξε δυσάρεστα και αυτό ακόμη το φιλικό ακροατήριο- σηματοδοτούν κάτι παραπάνω από την ανικανότητα της «παρέας του Μαξίμου». Σηματοδοτούν δυστυχώς την επενδυτική απομόνωση της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here