Ποτάμι: Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να «χρυσώσει το χάπι» στους αγρότες

0
3

 

Επικοινωνιακή προσπάθεια, ώστε να «χρυσωθεί το χάπι» διαβλέπει το Ποτάμι, μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ποταμιού, ο Πρωθυπουργός φαίνεται πως αποφάσισε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία από τους αγρότες. «Γιατί προεκλογική ομιλία θύμισαν αυτά που εξήγγειλε σήμερα, τη στιγμή που δεν έχει εφαρμόσει το παραμικρό σε έξι μήνες στην κυβέρνηση, από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ που απαριθμούσε 5.383 λέξεις» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Πρόκειται, συνεχίζει, για επικοινωνιακή προσπάθεια, προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι από τα οδυνηρά αποτελέσματα της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης και για τα μετρά που έρχονται.

«Ο κ. Τσίπρας δείχνει να αγνοεί ότι ο αγροτικός κόσμος έχει περιέλθει σε πλήρη αδυναμία έστω και οριακής συντήρησης των παραγωγικών του δραστηριοτήτων» υπερθεματίζει το Ποτάμι.

Όπως συμπληρώνει, έρχεται λοιπόν τώρα ο πρωθυπουργός να καταθέσει μια ακόμη έκθεση ιδεών, χωρίς χρονοδιάγραμμα, προτεραιότητες, στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο κ. Τσίπρας, καταλήγει το Ποτάμι, φαίνεται να αγνοεί ότι η αγροτική πολιτική δεν διαμορφώνεται μόνον με εξαγγελίες αλλά με σχέδιο, χρονικά και ποσοτικά προσδιορισμένο και συνεχές έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here