Πουλάκης: Όταν διαφωνείς, παραιτείσαι

0
10


«Με τη διαφωνία παραιτείσαι για να μην υποτιμούνται και οι απόψεις που έχεις»
δήλωσε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και τους διαφωνούντες υπουργούς, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης.

«Δεκαπέντε βουλευτές δεν ήθελαν ούτε να εξουσιοδοτήσουν τον πρωθυπουργό να κάνει μια διαπραγμάτευση αυτό είναι πολιτικό θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη συμφωνία, δήλωσε ότι «δεν πρέπει να ωραιοποιούμε καταστάσεις… η συμφωνία περιέχει πολύ σκληρά υφεσιακά μέτρα», ενώ όσον αφορά τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη περί πραξικοπήματος αποστασιοποιήθηκε, αρνούμενος να τη σχολιάσει.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης έκανε μεν λόγο για μεγάλη κυβίστηση της κυβέρνησης, πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να στηριχθεί η Ελλάδα για να προχωρήσει η χώρα.

«Υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή, πρέπει να ψηφίσουμε τα μέτρα… Δεν πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές, θα είναι τρέλα, είναι καταστροφικές» προειδοποίησε.

Τέλος, ο τέως υπουργός σημείωσε ότι προς τη κατεύθυνση αυτή, χρειάζεται ένα πλαίσιο διακυβέρνησης για την εφαρμογή των πρώτων μέτρων της. Όπως τόνισε το δίλημμα είναι είτε αυτή η συμφωνία και με δύσκολα μέτρα ή το χάος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here