Που «χάθηκε» ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και τρεις μέρες;

0
2

 

Εξαφανισμένος είναι ο πρωθυπουργός το τελευταίο διάστημα που μεσολάβησε μετά τα Χριστούγεννα και ο Βηματοδότης, αναζήτησε απάντηση στο ερώτημα «που έχει εξαφανιστεί ο πρωθυπουργός;»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έχει αρκετές ημέρες να εμφανιστεί στο πρωθυπουργικό γραφείο του. Έγιναν συσκέψεις χωρίς την παρουσία του και ρώτησα την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη πού είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα; Πώς θα περάσει την Πρωτοχρονιά; Ομολογώ ότι η απάντησή της με ξένισε και σας τη μεταφέρω όπως ακριβώς μου την είπε: «Εδώ και τρεις ημέρες είναι… κρυμμένος και ξεκουράζεται. Κοιμάται. Έχει ανάγκη από ξεκούραση. Τον περιμένει αρκετή δουλειά». Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Το ίδιο κάνω και εγώ στην Άρτα». Όχι ακριβώς, όπως έμαθα, γιατί βγήκε σε τοπικά ΜΜΕ, έβγαλε ένα-δύο ανακοινώσεις από την Άρτα, άντε να βρει χρόνο για ύπνο».

Πάντως, σήμερα, ο υπουργός Εργασίας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για την πορεία της επεξεργασίας του σχεδίου της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here