Προειδοποίηση Λαφαζάνη: Φεύγω από το υπουργείο, αλλά θα είμαι παρών

1
9

Μ ε την ευχή «το νέο μνημόνιο να γίνει μια μικρή παρένθεση στην πορεία της κυβέρνησης και του Σύριζα» αποχώρησε από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Αντίθετα, έκανε σαφή αναφορά στον Σύριζα, τονίζοντας ότι θα είναι παρών στις μάχες που θα δώσει. «Υποστηρίζω πλήρως την ενότητα του Σύριζα μέσα από τη διαφορετικότητα. Έτσι ήταν και έτσι πρέπει να παραμείνει», υπογράμμισε, απαντώντας στην ηγετική ομάδα που σπρώχνει προς την έξοδο την «Αριστερή Πλατφόρμα», της οποίας ηγείται ο ίδιος.

«Η πολιτική έτσι είναι, έχει μεταλλαγές. Πρέπει να δείχνουμε αντοχές. Την αγάπησα αυτή την προσπάθεια. Είναι από τα πιο κρίσιμα υπουργεία της χώρας. Φεύγω, αλλά συνεχίζω να είναι παρών στη μάχη του Σύριζα. Φεύγω διαφωνώντας με τη συμφωνία. . Η καρέκλα του υπουργείου είναι ηλεκτρική, διότι το πολιορκούν τα συμφέροντα», είπε με νόημα. «Πιστεύω ότι ο Πάνος Σκουρλέτης, που με διαδέχεται, θα βάλει το δημόσιο συμφέρον πάνω από όλα»…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here