Προεκλογικό σποτ Λεβέντη: Ακόμα και ο δημόσιος υπάλληλος συμμορφώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

0
34

 

 Το πρώτο προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα η Ένωση Κεντρώων.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο γνωστός «Ξανθόπουλος» της τηλεοπτικής διαφήμισης, ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης κι ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης που εμφανίζεται να επαναφέρει στην τάξη τους αργόμισθους δημοσίους υπαλλήλους, χρησιμοποιώντας το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Ε.Κ.

Το βίντεο ξεκινά με ερασιτεχνικά πλάνα στη λογική του βουβού κινηματογράφου, με το Γιάννη Καραθανάση να είναι η καρικατούρα του αργόμισθου δημοσίου υπαλλήλου που ενδεχομένως μάλιστα χρηματίζεται. Ο μέσος Έλληνας αναρωτιέται τί να κάνει για να αλλάξει την κατάσταση στη χώρα του και τότε μπαίνει μέσα στο γραφείο ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο υπάλληλος αμέσως συμμορφώνεται και δείχνει να πείθεται από το κύρος του επικεφαλής της Ένωσης Κέντρου που δε χρειάζεται να κάνει τίποτα παραπάνω από το να καταθέσει το πρόγραμμά του ενώ παράλληλα σηκώνει τις πεσμένες σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια ο μετανιωμένος πλέον υπάλληλος ανταλλάσσει χειραψία με τον πρόεδρο της ΕΚ και ακολουθεί μια σειρά μηνυμάτων όπως:

«Τώρα ξέρω τι να κάνω. Διώχνω τους αργόμισθους, πολεμώ τα ρουσφέτια. Εξυγιαίνω το δημόσιο, ανακουφίζω τον ιδιωτικό τομέα, φέρνω επενδύσεις. Δίνω κίνητρα σε υγιείς επιχειρήσεις να φέρουν ανάπτυξη και μείωση ανεργίας».

Το σποτ κλείνει με μια σειρά πολιτών που δηλώνουν δημόσια τη στήριξή τους στο Βασίλη Λεβέντη με φωτογραφίες που έστειλαν. Μία από αυτές μάλιστα γράφει «Je suis Λεβέντης»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here