Προφυλακιστέος ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος επενδυτών

0
7

 

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εξαπάτησης δεκάδων επενδυτών κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στη 10η τακτική ανακρίτρια.

Ελεύθερες με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ η κάθε μια, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους αφέθηκαν η σύζυγος  του Γ.Δ. και η μια συνεργάτιδα του.

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα αλλά χωρίς χρηματική εγγύηση αφέθηκε η δεύτερη συνεργάτιδα του που απολογήθηκε την Κυριακή.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος,   Γ.Δ., αρνήθηκε –  ενώπιον της ανακριτρίας –  τις κατηγορίες που του αποδίδονται και επέρριψε όλες τις ευθύνες στον άλλοτε στενό του συνεργάτη Ι.Λ. ο οποίος κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος μετά την απολογία του την Παρασκευή.

Όπως ισχυρίστηκε «Επεστράφησαν στους επενδυτές περισσότερα κεφάλαια από όσα επενδύθηκαν» προσθέτοντας πως ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγος του αλλά ούτε και οι συνεργάτιδες του είχαν οποιαδήποτε διαχειριστική εξουσία στα funds ή στην περιουσία τους. «Στην πραγματικότητα μόνος δικαιούχος των funds ήταν ο Γ.Λ., ο οποίος από κοινού με την δικηγόρου Κ. ασκούσαν διοίκηση και διαχείριση» είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here