Προφυλακίστηκε το 44χρονο μέντιουμ των επωνύμων – Ελεύθερες οι συνεργάτιδες της

0
30

 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 44χρονη μέντιουμ που φερόταν να αποσπά χρήματα από πελάτες. Ενώ ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μία φορά τον μήνα αφέθηκαν οι τρεις συνεργάτιδες της, η μία δε εκ των κατηγορουμένων αφέθηκε χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Οι κατηγορούμενες, ενώπιον της 7ης ανακρίτριας, κατέθεσαν απολογητικά υπομνήματα, ενώ αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

«Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν» υποστήριξε η βασική κατηγορούμενη. «Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στο λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσα και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου.

Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον τούρκο ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα.

Η μία από τις καταγγέλλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά, που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα.

Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here