Προπηλακίστηκαν τρεις υπουργοί στο Ρέθυμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
10

 

Γεμάτη εντάσεις ήταν η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ στο  Ρέθυμνο.

Τα επεισόδια και οι εντάσεις δεν έλειψαν από την εκδήλωση καθώς πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο του ΕΒΕΡ, διαμαρτύρονταν ζητώντας να συναντηθούν με τους υπουργούς.

Έπειτα από την «τεταμένη» συζήτηση σε υψηλούς τόνους που προηγήθηκε,  οι Υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Ανδρέας Ξανθός και Αλέξης Χαρίτσης εγκλωβίστηκαν κυριολεκτικά στο κτήριο του ΕΒΕΡ, από αγροκτηνοτρόφους που είχαν αποκλείσει τον χώρο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neatv.gr.

Μάλιστα, όταν είδαν ότι οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό για να «φυγαδεύσουν» τους τρεις υπουργούς, τα αίματα «άναψαν» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και ένας από αυτούς να εισβάλει με το αγροτικό του όχημα κι να αποκλείσει την είσοδο του οικήματος που στεγάζεται το Επιμελητήριο.

Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκίμαζε τους εγκλωβισμένους στα οχήματά τους Υπουργούς και χτυπούσαν τα τζάμια και τα καπό των οχημάτων για να δηλώσουν το μένος τους.

Εντέλει, τα οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσα από το οργισμένο πλήθος, με μεγάλη ταχύτητα μετά από μεγάλη προσπάθεια των αστυνομικών κι αφού σχημάτισαν ανθρώπινο κλοιό.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lHyYEHqMKZw#action=share

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here