Προς διακοπή πάει το Κύπελλο

0
6

 

Έγγραφο απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού στην ΕΠΟ και τη ΔΕΑΒ με το οποίο τους ζητεί τη γνώμη τους για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα και αναμένει την απάντησή τους έως τις 16.00. Στις 19.30 αναμένεται να διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με το έγγραφο, σοβαρό είναι το ενδεχόμενο διακοπής της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του υφυπουργείου:

«Μετά τα χθεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενεργώντας σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ν. 4326/15, απέστειλε σήμερα το πρωί προς την Ε.Π.Ο. και τη Δ.Ε.Α.Β. έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ – ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού – προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης»«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here