Προς Κεντρική Συνδιάσκεψη η Νέα Δημοκρατία

0
10

 

     Ιδιαίτερα θετικοί για διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, φαίνονται οι υποψήφιοι στην κούρσα της διαδοχής για την προεδρία της ΝΔ.

Νωρίτερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε προτείνει μέσω επιστολής του στον Ανδρέα Παπαμιμίκο να πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνδιάσκεψη την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες δηλαδή πριν την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή από όλους τους υποψηφίους

Θετικά την πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα σχολίασε και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Έστω και καθυστερημένα χαιρόμαστε που ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποδέχεται την πρόταση που είχαμε κάνει ούτως ή άλλως για δύο εθνικές συνδιασκέψεις». Ο μόνος όρος που θέτει από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης είναι «στην κεντρική συνδιάσκεψη να συμμετέχουν μέλη του κόμματος και οι νομαρχιακές συνελεύσεις». «Αύριο στο περιθώριο της ΚΕΦΕ είναι μία καλή ευκαιρία να συζητήσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής», καταλήγει.

«Δεν είμαστε αντίθετοι, αρκεί η διαδικασία να είναι ανοιχτή στα Μέσα», αναφέρει η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη πρόκειται να απαντήσει μέσω επιστολής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει: «Προφανώς ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποδέχεται τη δική μας πρόταση που είχαμε καταθέσει στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και επιμένουμε στην πρόταση αν έρθει σε ντιμπέιτ ακόμα και αν είμαστε μόνο οι 3». Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζει η πλευρά του κ. Γεωργιάδη «θα πιεστεί και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης» να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here