Προσέλαβαν στο γραφείο του Δρίτσα τη σύζυγο του σκηνοθέτη του Τσίπρα

0
6

 

Δεν έχουν τέλος οι διορισμοί συγγενών και φίλων σε υπουργικά γραφεία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την τοποθέτηση του συντρόφου της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα και η σύζυγος του προσωπικού σκηνοθέτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα διορίστηκε παρά τω κ. Δρίτσα.

Συγκεκριμένα, από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του συγκεκριμένου υπουργείου η κυρία Αθηνά Μαράκη, “για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού”, όπως αναφέρεται στη σχετική υπουργική απόφαση, όπως τη δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Μάλιστα, η κυρία Μαράκη περιλαμβάνεται με τον σύντροφο της κυρίας Σβίγγου στην πεντάδα των συνεργατών του κ. Δρίτσα για τους οποίους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπέγραψε στις 15 Ιανουαρίου 2016 απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης στο γραφείο του με την ισχύ της να ορίζεται έως 31 Δεκεμβρίου 2016.

Η κυρία Μαράκη είναι σύζυγος του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί την “σκιά” του Αλέξη Τσίπρα φιλοτεχνώντας την πρωθυπουργική εικόνα στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η μεταξύ τους συνεργασία ξεκίνησε το 2012 από το πολυήμερο ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λατινική Αμερική και έκτοτε ο κ. Παπανικήτας έχει καλύψει όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κυβερνώντος κόμματος έχοντας το γενικό πρόσταγμα σε όλες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και τις επισκέψεις του κ. Τσίπρα τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here