Πρόσφυγας παρέδωσε πορτοφόλι με 3.000 ευρώ

0
4

 

Ένας 22χρονος πρόσφυγας που διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας στο Τσεπέλοβο βρήκε ένα πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και πολλές πιστωτικές κάρτες.

Ο 22χρονος Σαμ έμεινε για καιρό στην Ειδομένη και τώρα ζει στο Τσεπέλοβο. Όπως γράφει το Epiruspost.gr, ο νεαρός πρόσφυγας βρήκε περπατώντας στο χωριό, ένα τσαντάκι, με μεγάλο χρηματικό ποσό και δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το κρατήσει.

«Περπατούσα στο δρόμο κι έξω από ένα εστιατόριο, είδα έναν σκύλο, να περιεργάζεται το τσαντάκι… Το πήρα κυριολεκτικά από το στόμα του και όταν το άνοιξα είδα ότι περιείχε πολλά χρήματα και κάρτες», λέει ο Σαμ.

Αμέσως κατευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τον ενημέρωσε για το πορτοφόλι που βρήκε.

Εκείνος υπέθεσε ότι είχε πέσει από ένα ζευγάρι, που λίγα λεπτά νωρίτερα, είχαν φύγει με την μοτοσικλέτα τους προς το ξενοδοχείο που διέμεναν.

Ο Σαμ τον αναζήτησε στο ξενοδοχείο αλλά δεν τον βρήκε. Έτσι επέστρεψε στο εστιατόριο κι άφησε εκεί το πορτοφόλι με τα χρήματα!

Κάποια ώρα αργότερα τον κάλεσαν στο τηλέφωνο. Ο Σαμ πήγε και πάλι στο εστιατόριο καθώς ο ιδιοκτήτης των χρημάτων είχε βρεθεί και τον περίμενε!

Για να τον ευχαριστήσει του έδωσε πενήντα ευρώ από τις τρεις χιλιάδες περίπου που περιείχε το πορτοφόλι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here