Προσωρινή απόφαση υπέρ δημοσιογράφων και τεχνικών του Mega

0
2

Προσωρινά δεκτό έγινε το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσαν δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega. Το Ειρηνοδικείο Αθηνών, μέσα σε περιβαλλον σφοδρής αντιδικίας όπως επισημαίνει ο δικηγός των εργαζομένων. όρισε ως δικάσιμο την άλλη Τετάρτη.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Καρούζος αναφέρει:

«Σήμερα, 21 Ιουλίου 2016, συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το αίτημα προσωρινής διαταγής 124 εργαζομένων (δημοσιογράφων και τεχνικών) του σταθμού MEGA CHANNEL, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από το γραφείο μας), με το οποίο αυτοί αξίωσαν την προσωρινή επιδίκαση μέρους των οφειλομένων σ’ αυτούς δεδουλευμένων αποδοχών τους, καθώς και την απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης κάθε περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, προκειμένου για τη διασφάλιση των απαιτήσεών τους.

 

Κατόπιν της ανωτέρω συζήτησης και παρά τη σφοδρή αντιδικία, το Δικαστήριο έκανε δεκτά τα ανωτέρω νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας, ορίζοντας ως δικάσιμο της αίτησής μας ασφαλιστικών μέτρων την 27η Ιουλίου 2016.

Θεωρούμε ότι αυτό συνιστά το πρώτο και αποφασιστικό βήμα προς τη δικαίωση του πολύμηνου αγώνα των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι εδώ και μήνες αγωνίζονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και το σταθμό στις επάλξεις της ενημέρωσης».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΚΑΡΟΥΖΟΣ

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  124 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ MEGA CHANNEL

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here