Προσωποποίηση του παλιού ο Τσίπρας, λέει ο Απ. Τζιτζικώστας

0
14

 

Ο κ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση του παλιού, υποστήριξε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Χαλκίδα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός είναι το παλιό, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις, επειδή κουβαλάει ιδεοληψίες που ξεπεράστηκαν από την πραγματικότητα.
«Ενώ η χώρα βρισκόταν και βρίσκεται σε ιδιότυπο οικονομικό πόλεμο, κάποιους δεν τους ενδιέφερε να κερδίσει η ελληνική κοινωνία» επισήμανε, προσθέτοντας ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τα κεκτημένα και τα προνόμιά τους.

Όσον αφορά στις διαδοχικές εκλογικές ήττες της Ν.Δ., ο κ. Τζιτζικώστας παραδέχθηκε ότι «ηττηθήκαμε γιατί δεν ολοκληρώσαμε τις αλλαγές που είχαμε υποσχεθεί».

Ο υποψήφιος πρόεδρος έκανε ειδική μνεία στα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος, καθιστώντας σαφές ότι «δεν γίνεται να λύσεις ένα πρόβλημα, με τη μέθοδο, με την οποία το δημιούργησες».

Δεν ήταν μόνο η αμηχανία που έφερε η πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά και η παλιά νοοτροπία, τα παλιά συστήματα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Στις 23 Νοεμβρίου η Ν.Δ. αλλάζει, η Ν.Δ. γίνεται ξανά μεγάλη, ένα κόμμα ανοιχτό, ένα κόμμα των ανθρώπων της» ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας και επισήμανε ότι κάνοντας τα λάθη δύναμη και την εμπειρία τόλμη, θα φτιάξουμε ξανά τη μεγάλη Ν.Δ.

«Οφείλουμε να υπάρξει επιτέλους, ένα εθνικό σχέδιο, για να απελευθερώσουμε τη χώρα από τις χρόνιες παθογένειες του κράτους» πρόσθεσε, για να καταλήξει πως «για να γίνει η ελπίδα ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα οδηγήσει την Ελλάδα οριστικά έξω από την κρίση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here