Προβάδισμα 4% στον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της ProRata

1
11

 

Προβάδισμα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων εξασφαλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., σύμφωνα με δημοσκόπηση της «ProRata» για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

prothesi

Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28% έναντι 24% της Ν.Δ. Στην τρίτη θέση έπεται η Χρυσή Αυγή με 7,5% ενώ στην τέταρτη ισοψηφούν Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ με 5%.
Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν 3% ενώ οι ΑΝΕΛ μόλις 2,5%. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου διαμορφώνεται στο 15%.

Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 59% ενώ της Ν.Δ. στο 83%.
Ως προς την προέλευσή τους, οι αναποφάσιστοι κατατάσσονται: ΣΥΡΙΖΑ 38%, Ν.Δ 8%, Ποτάμι 7%, Αποχή-Άκυρο 13%, Αδιευκρίνιστη ψήφος 15% και Υπόλοιπα 19%. Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα διεύρυνσης της επιρροής του.

anapofasistoi

Στις μετακινήσεις ψηφοφόρων έχουμε:

ΣΥΡΙΖΑ; 5% προς τη Ν.Δ, 3% προς τη ΛΑΕ και 22% «Δ.Ξ/Δ.Α». Η συσπείρωση βρίσκεται αρκετά χαμηλά, στο 59%
Νέα Δημοκρατία: 2,5% προς τον ΣΥΡΙΖΑ και 11% «Δ.Ξ/Δ.Α». Η συσπείρωση παραμένει ψηλά, στο 83%
Χρυσή Αυγή: 8% στο «Δ.Ξ/Δ.Α». Η συσπείρωση στο 82%
Το Ποτάμι: 17% προς τη Ν.Δ, 10% προς τον ΣΥΡΙΖΑ και 22% προς το «Δ.Ξ/Δ.Α». Η συσπείρωση πολύ χαμηλά, στο 40%
ΚΚΕ: 10% προς τον ΣΥΡΙΖΑ και 17% «Δ.Ξ/Δ.Α». Η συσπείρωση στο 73%
ΑΝ.ΕΛΛ.: 6% προς τη Ν.Δ, 18% προς τον ΣΥΡΙΖΑ και 24% στο «Δ.Ξ/Δ.Α». Η συσπείρωση εξαιρετικά χαμηλά, στο 38%
ΠΑΣΟΚ: 9% προς τον ΣΥΡΙΖΑ, 14% προς τη Ν.Δ και 15% προς το «Δ.Ξ/Δ.Α». Η συσπείρωση σχετικά χαμηλά, στο 61%

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξευτέλισαν την αριστερά, έφεραν νέο πιο σκληρό μνημόνιο στη χώρα που θα εφαρμοστεί μετά τις εκλογές για να μην καταλάβουν οι Έλληνες τι ψηφίζουν όταν ψηφίζουν Τσίπρα, κατέστρεψαν ό,τι είχε πετύχει Έλληνας με θανατηφόρα λιτότητα επί πέντε χρόνια, άνοιξαν τα σύνορα και ζούμε σήμερα το δράμα από την ανεξέλεγκτη είσοδο των προσφύγων, αποδείχτηκαν ψεύτες και λαοπλάνοι με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Μας λένε τώρα πως προηγούνται με πριν με 5 καιτώρα με 4 μονάδες διαφορά σε δημοσκόπηση της δικής τους εφημερίδας (Των συντακτών).Αυτά όλα ταιριάζουν μόνο στο άρρωστο μυαλό του Φλαμπουράρη και του Παπά που οργανώνουν την προπαγάνδα του Τσίπρα κοροϊδεύοντας τους Έλληνες και οδηγώντας τη χώρα στη συνέχεια της καταστροφής. Ελπίζω οι Έλληνες να μπορέσουν κάποτε να δώσουν τη σφαλιάρα που χρειάζονται όλοι αυτοί που τους κοροϊδεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here