Προβάδισμα 5 μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση

1
4

Πέντε μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Pro Rata για την Εφημερίδα των Συντακτών.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 23,5%, η ΧΑ με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, το ΚΚΕ 4,5%, Το Ποτάμι με 4%, η Ένωση Κεντρώων με 3,5%, οι ΑΝΕΛ με 2,5% και η Λαϊκή Ενότητα 2,5%.

Άλλο κόμμα απαντά το 2,5% των ερωτηθέντων, ενώ στο 17,5% κυμαίνεται το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Σύμφωνα με την ανάλυση της έρευνας, ανεβαίνει σταδιακά το ποσοστό συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ της ΝΔ αγγίζει το μέγιστο δυνατό. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μόλις στο 64%, ενώ η ΝΔ στο 83%. Στην προηγουμενη έρευνα της ίδιας εταιρίας, η ψαλίδα μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων ήταν στο 3,5%.

Σε ό,τι αφορά τις μετεκλογικές συμμαχίες, οι ερωτηθέντες τάσσονται σε ποσοστό 23% υπέρ κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, ενώ αντίστοιχο ποσοστό επιθυμεί συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το 18% των ερωτηθέντων θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αυτοδύναμα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξευτέλισαν την αριστερά, έφεραν νέο πιο σκληρό μνημόνιο στη χώρα που θα εφαρμοστεί μετά τις εκλογές, κατέστρεψαν ό,τι είχε πετύχει Έλληνας με θανατηφόρα λιτότητα επί πέντε χρόνια, άνοιξαν τα σύνορα και ζούμε σήμερα το δράμα από την ανεξέλεγκτη είσοδο των προσφύγων, αποδείχτηκαν ψεύτες και λαοπλάνοι με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Μας λένε τώρα πως προηγούνται με 5 μονάδες διαφορά σε δημοσκόπηση της δικής τους εφημερίδας (Των συντακτών).Αυτά όλα ταιριάζουν μόνο στο άρρωστο μυαλό του Φλαμπουράρη και του Παπά που οργανώνουν την προπαγάνδα του Τσίπρα κοροϊδεύοντας τους Έλληνες και οδηγώντας τη χώρα στη συνέχεια της καταστροφής. Ελπίζω οι Έλληνες να μπορέσουν κάποτε να δώσουν τη σφαλιάρα που χρειάζονται όλοι αυτοί που τους κοροϊδεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here