Προβάδισμα Κλίντον-Τραμπ – Σήμερα ο κρίσιμος προκριματικός γύρος στη Ν. Υόρκη

0
6

 

Σήμερα διεξάγεται ο κρίσιμος προκριματικός γύρος εκλογών στη Νέα Υόρκη, μία πολιτεία όπου και ο Ντόναλντ Τραμπ και η Χίλαρι Κλίντον θεωρούν «σπίτι» τους.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος προηγούνται σε παναμερικανικό επίπεδο και αναμένεται ότι θα είναι οι νικητές στην πολιτεία αυτή, μία νίκη που θα αποτελέσει τονωτική ένεση και για τους δύο υποψηφίους έπειτα από διαδοχικές ήττες στους προηγούμενους προκριματικούς.

Ωστόσο, κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των συνυποψηφίων των παρατάξεων με τον Μπέρνι Σάντερς, τον γερουσιαστή από το Βερμόντ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, να κατηγορεί τη Χίλαρι Κλίντον για «προφανείς οικονομικές παραβάσεις» στην προεκλογική της εκστρατεία.

Ο Σάντερς αναρωτήθηκε αν η προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον παραβίασε τα νομικά όρια που έχουν θεσπιστεί για τις δωρεές. Επιπλέον, έχει προ πολλού παρατηρήσει ότι η ηγετική βάση του Δημοκρατικού Κόμματος υποστηρίζει περισσότερο την εκστρατεία της Κλίντον έναντι της δικής του υποψηφιότητας.

Την καταγγελία του Σάντερς, ωστόσο, διέψευσε η προεκλογική καμπάνια της Κλίντον με τον υπεύθυνο πολιτικό στρατηγιστή Ρόμπι Μουκ να δηλώνει ότι ο Σάντερς προχωρεί σε αβάσιμες καταγγελίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here