Πρόωρο τέλος για τα Καλημερούδια (BINTEO)

0
5

 

Με δάκρυα στα μάτια και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την… πρόωρη αυλαία για τα «Καλημερούδια».

«Λίγο πριν κλείσουμε, θέλω δύο λεπτάκια να σας μιλήσω, διότι εμείς κι εσείς έχουμε αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση, σεβασμού και ειλικρίνειας όλους αυτούς τους μήνες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίζετε, κάποιοι ίσως όχι. Υπάρχουν κάποια σοβαρά οικονομικά θέματα στο κανάλι, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με τα Καλημερούδια, ούτε με εμάς, ούτε με τους τεχνικούς, ούτε με τους δημοσιογράφους, ούτε με εσάς. Είναι θέματα πέρα και πάνω από εμάς και μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα και συγχωρήστε μου τη συγκίνηση αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε δουλέψει όλοι με πολύ μεγάλη αγάπη για όλο αυτό το πράγμα που λέγεται «Καλημερούδια».

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, να λήξει αισίως όλο αυτό το θέμα και να καταφέρουμε να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη, την αγάπη, την εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του σταθμού που μας έδωσε την ευκαιρία να βρισκόμαστε και να κάνουμε αυτή την εκπομπή εδώ -άσχετα με το πόσα άλλα θέματα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τη θέση μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε αν πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστούμε γιατί έχετε στηρίξει τα «Καλημερούδια» σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή -όχι μόνο για το Μega- για ολόκληρη τη χώρα. Το καταλαβαίνουμε και το αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά και το νιώθουμε, σας αγαπάμε πολύ. Εύχομαι να τα πούμε πολύ σύντομα. Να ευχαριστήσω τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους, όλη την ομάδα που για πολύ καιρό δουλεύουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πολλά φιλιά! Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία! Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Γεια σας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here