Πρωτοφανής επίθεση και απειλές στον Αρκά για σκίτσο για την κυβέρνηση

2
18

Κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησε ο περίφημος Αρκάς και ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook προκάλεσαν αντιδράσεις αλλά και απειλές από κάποιους που θεώρησαν ότι… πολεμάει την κυβέρνηση.

Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

Οι αντιδράσεις και οι απειλές ήταν τόσο έντονες που η επίσημη σελίδα του στο Facebook διέκοψε εδώ και λίγες ώρες -και μέχρι νεωτέρας- κάθε ανάρτηση. Γράφει χαρακτηριστικά: «Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεωτέρας. Ο διαχειριστής».

Πλήθος χρηστών των social media εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον Αρκά ενώ δημιουργήθηκαν ήδη δύο hashtags. Το #Je_suis_Arkas και το #Free_Arkas. Ακολουθούν ενδεικτικές αντιδράσεις:

  • Το κλείσιμο της σελίδας του Αρκά εξαιτίας της βαρβαρότητας των αριστερων ειναι μια ήττα της δημοκρατίας. Κακώς. Δεν κανουμε χατίρια σε ζώα

  • Επιθέσεις με ηλεκτρονικά γκαζάκια των υπερασπιστών της ελευθερίας του λόγου/σκίτσου , έκλεισαν την σελίδα του ΑΡΚΑ σ fb! Νίκησε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:-((

  • Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λογοκρίνει και τον ΑΡΚΑ. Ποιος θα είναι ο επόμενος?

  • Τον Αρκά ρε τρόμπες? Να διαλυθουμε ρε φασιστοαμοιβαδες μπας και καθαρίσουμε από σας

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχουμε φτάσει σε ένα επικινδυνο σημείο κοινωνικής καμπής οπου το χιουμορ τιμωρείται!
    Ειτε απο τους μουσουλμάνους στο περιοδικό Τσαρλυ, είτε απο τους Ελληνες στον Αρκα

  2. Από αναρχοαριστεριστές που μέσα στον φανατισμό τους βλέπουν μόνο σαν εχθρούς όσους σκέπτονται τα αντίθετα από αυτά που πιστεύουν αυτοί τι άλλο να περιμένεις; Μα το χειρότερο από όλα είναι πως θέλουν να εκδικηθούν τις αντίθετες ιδέες. Αυτή η συμπεριφορά λέγεται δημοκρατία γι’ αυτούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here