Ψυχάρης σε Τσίπρα: Απαιτούσες να διώξω Πρετεντέρη και να πάρω δικούς σου

1
3
Με αποκαλύψεις συγκεκριμένων παρεμβάσεων του πρωθυπουργού για απολύσεις, προσλήψεις και αναβαθμίσεις δημοσιογράφων, απαντά ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ στην κατηγορηματική δήλωσή του ότι ουδέποτε σήκωσε το τηλέφωνο να ζητήσει οτιδήποτε από τα ΜΜΕ.
Ο Σταύρος Ψυχάρης υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας -όσο ήταν ακόμη αρχηγός της αντιπολίτευσης- απαιτούσε να εκδιωχθεί ο κεντρικός σχολιαστής του Mega, επειδή τον θεωρούσε προκατειλημμένο. Αν και δεν τον κατονομάζει, προφανώς αναφέρεται στον Γιάννη Πρετεντέρη.
Υποστηρίζει, επίσης,  ότι απαιτούσε να οριστεί διευθυντής στα «ΝΕΑ» στενός συνεργάτης του και πρώην επιτελικό στέλεχος του ΒΗΜΑτος -εννοεί τον Βασίλη Μουλόπουλο. Και στη θέση του να προσληφθεί κεντρικός αρθρογράφος της «Αυγής». Πάλι δεν κατονομάζει το πρόσωπο, αλλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι «φωτογραφίζει» τον Θανάση Καρτερό.
Τέλος, ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός ζητούσε να αναβαθμιστεί συγκεκριμένος πολιτικός συντάκτης του Mega, χωρίς (και πάλι) να τον ονοματίζει.
Ο εκδότης του ΒΗΜΑτος και των ΝΕΩΝ -και πρόεδρος του Μega- υπογραμμίζει ότι απέρριψε κατηγορηματικά όλες τις απαιτήσεις του αρχηγού του Σύριζα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΑ
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΡΑΚΟΙΛΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Β ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΟΙΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here