Ψινάκης: Κάθε κουλή λέει την πίπ@ της. Αηδία με τις @γ@μητες

0
28

 

«Ο τσαμπουκάς στον Μαραθώνα δεν περνάει» επεσήμανε ο Ηλίας Ψινάκης αναφορικά με την κόντρα με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για την παραχώρηση αρχαιολογικού χώρου για την διεξαγωγή συναυλιών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Μαραθώνα, το ΚΑΣ πρότεινε τον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα για την διεξαγωγή συναυλιών, εξηγώντας ότι το ΚΑΣ δεν του παραχώρησε τον Τύμβο απ’ όπου ξεκινάει ο Μαραθώνιος γιατί είναι τάφος, αλλά και ο αρχαιολογικός χώρος του Μαραθώνα είναι επίσης ταφικό μνημείο: «Γιατί οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Εκεί ανήκει ο τάφος των Πλαταιών. Δηλαδή, να μην τραγουδήσει ο Ξαρχάκος και η Πρωτοψάλτη στον έναν τάφο των Αθηναίων αλλά να τραγουδήσουν στον τάφο των Πλαταιών. Δεν βγάζεις άκρη είναι ανόητοι».

Επιπλέον, ο Hλίας Ψινάκης δήλωσε έξω από το θολωτό μυκηναϊκό τάφο στο Μαραθώνα:«Έναν από τους θησαυρούς τους οποίους σας δείχνω σήμερα τον έχουν εγκαταλείψει έτσι».

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος του Μαραθώνα πρόσθεσε: «Έχουμε που έχουμε τα χάλια μας σαν χώρα με διαλυμένη οικονομία και πρέπει να πάμε μπροστά. Αντί να μου στέλνουν γράμματα να με κάνει ντα – ντα η υπουργός Πολιτισμού για το πως μιλάω κι αν είναι @γ@μητες ή όχι, ας κοιτάξουν αυτόν τον τάφο. Δεν μετανιώνω καθόλου για τους χαρακτηρισμούς. Τώρα ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Δεν θα αφήσουμε αυτό το κουρέλι.

Στο Μαραθώνα δεν θα παίξουν. Είχαμε ζητήσει σαν Δήμος την αναβάθμιση του χώρου του Τύμβου τον οποίο δεν μας έδωσαν αλλά όλοι οι άλλοι χώροι είναι κλειστοί. Όλοι οι χώροι είναι κλειστοί. Ο επισκέπτης που έρχεται δεν βλέπει τίποτα μόνο σκουπίδια. Έχουμε πολλά αρχαία. Ήρθε ομάδα γιαπωνέζων που έψαχναν να βρουν τον μυκηναϊκό τάφο τον οποίο βλέπετε εσείς σήμερα και κοίταζαν από τις τρύπες».

Τις φήμες που ανέφεραν πως το ΚΑΣ αρνήθηκε την παραχώρηση του Τύμβου επειδή διαφωνούσαν με το ρεπερτόριο του Σταύρου Ξαρχάκου, διέψευσε ο Ηλίας Ψινάκης:

«Μα τώρα τι να σχολιάσω αυτές τις αηδίες; Η κάθε κουλή λέει και την πίπ@ της. Μην με νευριάζετε σας παρακαλώ. Τους καλώ να αφήσουν τις αηδίες με τις @γ@μητες και να έρθουμε να καθαρίσουμε το γυφταριό. Ο τσαμπουκάς στον Μαραθώνα δεν περνάει. Προτείνω να συνεργαστούμε αλλιώς θα το κάνουμε μόνοι μας. Ορισμένοι για συγκεκριμένους λόγους κάνουν τσαμπουκάδες. Γι αυτό ήρθα και με αστυνομία για να σας δείξω αυτό το χαλί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here