ΠτΔ: Έκκληση για ενότητα των πολιτικών δυνάμεων αυτές τις κρίσιμες ώρες

0
9
Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και τη συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργών,για την εκτίμηση της κατάστασης και το συντονισμό της δράσης σχετικά με το θέμα του νέου ιού της γρίπης. Στη φωτό ο υπ. Υγείας Δημήτρης Α

Έκκληση για ενότητα των πολιτικών δυνάμεων της χώρας τούτες τις κρίσιμες ώρες, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), με επικεφαλής τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μίχαλο, στο Προεδρικό Μέγαρο. Διαβεβαίωσε δε ότι « η πορεία της χώρας στην ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί».

«Αγωνιζόμαστε για την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία θα ανταποκρίνεται και στις αρχές της Ευρώπης και στην προοπτική της Ελλάδας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σημείωσε: «Ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν στις πολιτικές δυνάμεις, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι τούτη την ώρα όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, για να πετύχουμε τον κοινό σκοπό, αφού εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά, ιδίως τα τελευταία χρόνια, ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί».

Όπως ανέφερε ο κ.Παυλόπουλος «οι επιμέρους πολιτικές διαφορές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μας βγάλουν από αυτόν τον στόχο και απ΄αυτήν την πορεία» τονίζοντας: «Αυτόν τον ρόλο θα τον διαδραματίσω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και όπως έχω πει αγγίζοντας τα όρια των αρμοδιοτήτων μου».

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τονίσει ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων εκφράζει την κοινή συνισταμένη όλων των επιμελητηρίων, αλλά ταυτόχρονα και την αγωνία που υπάρχει σήμερα για την αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here