Πώς σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης τις δηλώσεις Γκλέτσου (ΒΙΝΤΕΟ)

1
25

 

Η πρωτοφανής εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από την παρέα του “Ράδιο Αρβύλα”.

Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, στάθηκε περισσότερο σε αυτήν τη “φασαρία” που έγινε μετά τη δήλωση, τονίζοντας πως “σαν κοινωνία βρισκόμαστε αρκετά πίσω”.

«Οποιαδήποτε δήλωση σε οποιοδήποτε πλαίσιο και αν συμβαίνει, ειδικά όταν γίνεται από γνωστούς ανθρώπους που με τον τρόπο της παίζει κάποιο ρόλο στο να καταλάβουμε επιτέλους όλοι εμείς οι άνθρωποι ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάθε ανθρώπου είναι δικιά του προσωπική υπόθεση και δεν πρέπει να νοιάζουν κανέναν άλλον και κανένας δεν πρέπει να κρίνει και να αξιολογεί ηθικά οποιοδήποτε άνθρωπο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, είναι σημαντικές δηλώσεις. Το λέω και το εννοώ ότι το συναινετικό σεξ μεταξύ δύο ενηλίκων είναι δικιά τους υπόθεση, μια υπόθεση τελείως ελεύθερη. Όλη αυτή η ταύτιση με ηθικοπλαστικές θεωρίες, με διακρίσεις, με στερεότυπα, επιτέλους πρέπει να τελειώσουν σε αυτή την κοινωνία. Υπό αυτή την έννοια, όλη αυτή η φασαρία που έγινε γύρω από μία δήλωση, το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ακόμα σαν κοινωνία βρισκόμαστε αρκετά πίσω», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σώπα ρε Κανάκη που η κοινωνία είναι πολύ πίσω. Ασφαλώς και ο καθε ένας μπορει να κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει με τον κώλο του. Αλλά όταν το διατυμπανίζει έχουμε και εμέις οι άλλοι το δικαίωμα να το κρίνουμε και να ασκούμε κουτσομπολιό αναλόγως. Φαντάσου 10 εκατομύρια άνθρωποι να βγαίνουν κάθε μέρα στη δουλειά στο δρόμο και να διατυμπανίζουν με ποιόν πήγαν με ποιά πηγαν και τι κάνανε. λοπόν ασε τις ηθικοπλασίες περί καθυστεριμένης κοινωνίας. Εντάξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here